TÜRKİYE İLK VE TEK OKUL OLDUK

Türkiye'de ISO 9001 Kalite ,ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği ile ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemlerini entegre olarak uygulayan ve belgelendiren "İLK ve TEK OKUL" olduğumuzu gururla ilan ederiz.

07.07.2023 506

Yukarısoku Anaokulu-İlkokulu-Ortaokulu, Millî Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tetkikçileri Mahmut ÇAMLI, Sezai KURUŞCU ve Serkan YAVAŞCAOĞLU tarafından 05-07 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen denetleme sonucunda;

"ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi",

"ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" ve

"ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi" belgelerini almaya hak kazanmıştır.

Bu büyük başarıdan dolayı başta Okul Müdürümüz Fatih DEMİR'i, Sistem Yönetim Temsilcimiz Mustafa AY'ı, Müdür Yardımcımız Celal GÜN'ü ve Türkçe Öğretmenimiz Fatma ERGÜN ASLAN'ı tebrik ederiz.

Belgenin alınması için yapılan çalışmalarımızdaki desteklerinden dolayı öğretmenlerimize, yardımcı personellerimiz Gülbahar Demirbaş ve Nuray Uyman'a, velilerimize, öğrencilerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.