Yukarısoku İlkokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, Bolu İlinde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yukarısoku İlkokulu çalışanları olarak biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.

Başarılar: Beyaz Bayrak Beslenme Dostu Okul Okulum Temiz eTwinning Ulusal Kalite Etiketi

Isınma: MERKEZİ SİSTEM DOĞALGAZ KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Satranç, Karate ve Halk Oyunları kursları bulunmaktadır. Facebook: @yukarisoku Instagram:@yukarisoku Twitter : @yukarisoku1
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning Yüzme Bilmeyen Kalmasın Değerler Eğitimi CanSev Okulum Temiz

WEB - https://yukarisokuio.meb.k12.tr

Adres - Yukarısoku Mahallesi Karadere Caddesi No171 BOLU/Merkez

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Bolu ilinin kuzey doğusunda, Arçelik Fabrikası yolunun üzerinde bulunmaktadır. Yedigöller´den önceki son eğitim kurumudur.

Adres - Yukarısoku Mahallesi Karadere Caddesi No171 BOLU/Merkez

Ulaşım Okulumuzun bulunduğu Yukarısoku Mahallesi´ne 2 nolu Belediye Otobüsü gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 3 km´dir